YALOVA / ÇINARCIK - Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

ÖĞRENCİMİZ HALİT SİNCAR WUSHU KUNG FU TÜRKİYE 1. OLDU. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ÇINARCIK ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMNENLERİ TARAFINDAN YALOVA RDKM' DE DÜZENLENEN ŞİİR VE TÜRKÜ GECESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Kas

Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesinden Cumhuriyetimizin 100. Yılı açık hava konseri. Çınarcık Meydanında Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin okulumuz Müzik Öğretmeni Şef Fatma SERDAROĞLU yönetiminde Çınarcık Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu muhteşem konser.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuzca gerçekleştirilen 'Cumhuriyetin 100. Yınında 100 öğrenci 100 Eser' çalıştayını Çınarcık meydanda gerçekleştirdik. 3 gün süren ve sergi ile sonuçlanan çalıştaya katılan ulasal resim sanatçılarımız Beyza ERDEN, Efkan BEYAZ, Yavuz BOZKURT, Haydar EKİNEK ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özcan KILIÇ' a ilgi ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.